Duminică, în data de 14.08.2016, pe șoseaua Chitilei, doi soți și un prunc nenăscut încă ( doamna era însărcinată în luna a opta) au fost spulberați în timp ce traversau pe trecerea pentru pietoni, de un autoturism la volanul căruia se afla o persoană (căci șofer se numește deținătorul de drept al unui permis de conducere) fără permis de conducere. Acesta a intrat pe refugiul stației de tramvai și a mai acroșat alte două autoturisme. Cele trei suflete s-au stins pe loc. Printre ceilalți trei răniți se află și copilul de trei ani al celor decedați.

La scurt timp a decedat și șoferul. Putem spune că justiția Divină a fost înfăptuită în ceea ce-l privește pe făptuitor. Însă abia acum începe să iasă la iveală strălucita justiție din România. În februarie 2012 acest individ a fost prins conducând un autoturism fără a deține permis de conducere. A fost nevoie de 4 ani și tot atâtea luni pentru ca dosarul să ajungă în instanță. Toate acestea întâmplându-se cu inculpatul aflat în stare de recidivă. Conform mediafax.ro , acesta a mai fost cercetat în trecut pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat ( presupun că în aceeași stare, de nedeținător de permis), însă dosarul a fost clasat.

Organele de cercetare penală trebuie să răspundă acum la următoarea întrebare.

De ce a fost nevoie să piară trei suflete nevinovate și unui al patrulea să-i fie distrus viitorul, pentru ca acest real pericol public să fie, într-un final, suprimat de pe șosele?

Între timp, ne lăudăm cu statistici. Conform hotnews.ro , anul acesta, în minivacanța ocazionată de sărbătoarea religioasă de luni, au avut loc DOAR 85 de accidente rutiere grave, față de 122 anul trecut și au murit DOAR 28 de persoane, față de 35 anul trecut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s