Auzind la radio știrea despre modul în care s-a gândit, deja ex-ul, președinte al filialei PMP Giurgiu, să se căpătuiască din punct de vedere al stării civile, eram hotărât să fiu categoric în a-I critica acestuia gândirea perfidă.

Aflând ulterior că în doar 24 de ore, ingeniosul pețitor a strâns nu mai puțin de 200 de noi cereri de prietenie pe facebook din partea unor domnișoare dornice să-l cunoască, m-am mai temperat puțin.

Pe scurt, “tânărul” se numește Marius Bogdan Crăcea și la frageda vârsta de 38 de ani a realizat că, “oamenii nu sunt făcuți să fie singuri “, fapt care nu este neapărat rău. Este bine să faci niște observații fundamentalo-existențiale chiar și mai târziu decât niciodată. Problema este că acest om tocmai le dezvăluise singurel pretendentelor că motivul real pentru care a scos la concurs postul de iubită, cu mari șanse de a avansa rapid în carieră la statutul de soție, este acela de a fi domnia sa pregătit “din toate punctele de vedere” în eventualitatea în care va fi candidatul PMP la Primăria Giurgiu.

Următoarea perlă, “femeia spune multe despre bărbatul ei“. Mă întreb ce ar putea spune “femeia” în cazul domnului Crăcea? Ce ar putea spune oricine altcineva despre domnul Crăcea, ca să-l mai poată scoate din mocirla în care s-a băgăt până la gât? Acest individ îmbracă perfect profilul politicianului român, chiar dacă ulterior acestei experiențe a fost dat afară din partid. Pentru acesta, impostura este un stil de viață, astfel încât pare sincer atunci când face profilul candidatei ideale, desconsiderandu-le pe reprezentantele sexului feminin pe față.

Ce condiții trebuie să îndeplinească pretendentele? La modul ideal, mândrul și-ar dori o doamnă magistrat, dar pentru a nu fi “prea restrictiv”, acceptă și candidateatrăgătoare și inteligente“. Ce oferă în schimb acest domn? O relație sinceră , bazată exclusiv pe dragostea față de partener și având drept unic scop sentimental, creșterea șanselor de a deveni primar.

Spre finalul conferinței, domnul Crăcea ne informează că și-a primit horoscopul pentru 2016 și că, în conformitate cu acesta, în 2016 urmează să aibă succes în carieră, dar și să se căsătorească. Despre succesul în cariera politică nu există dubii, omul are stofă pentru așa ceva. Aveam ceva rețineri în ceea ce privește căsătorirea tânărului, însă, având în doar 24 de ore de la publicarea ofertei, peste 200 de pretendente, care nu sunt deranjate de faptul că sunt folosite în mod meschin, tind să cred că în cazul domnului Crăcea horoscopul s-a potrivit.

Mai aflăm de la domnul Crăcea și faptul că din cei 38 de ani, 25 i-a petrecut prin școli, menționând și un curs de hipnoză.Probabil că fetele care s-au arătat interesate de generoasa ofertă, au fost în prealabil hipnotizate. Știu, sunt un invidios.

Vă invit să-l urmăriți în toată splendoarea și, de ce nu, să aplicați! ( evident, dacă vă potriviți rigorilor)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s