Iata-i pe cei care doresc sa-si dubleze salariile din toamna! Care este unicul criteriu de performanta luat in considerare? Impactul bugetar.
Conform stirileprotv.ro, in prima jumatate a lui 2015, aproape, fiecare parlamentar a lucrat cam cat lucreaza un angajat oarecare in doua luni. La plecarea in vacanta, acestia au lasat “in sertar” un numar de legi de doua ori mai mare decat al celor pe care le-au trimis spre promulgare. Care angajat din mediul privat ar indrazni sa plece in concediu stiind ca nu si-a indeplinit decat o treime din obligatiile de serviciu?

In alta ordine de idei, in aceasta perioada, mediul privat REAL, cel care activeaza intr-o piata concurentiala si care se supune legislatiei in vigoare, traverseaza o perioada extrem de dificila. O perioada in care sunt reduse la minim cheltuielile si in care o parte dintre angajati sunt trimisi acasa, timp in care fostii lor colegi trebuie sa munceasca mai mult. Dese ori o fac chiar pe bani mai putini.

Aceasta situatie nu pare sa-i afecteze si pe “inaltii demnitari” ai tarii.
Pe aceia care isi compara benficiile cu colegii lor din vest, insa uita sa-si compare cu acestia si obligatiile, raspunderea, realizarile sau performantele.
In ultimii 25 de ani, au condus tara spre prapastie, punand pe butuci, rand pe rand, orice ramura economica. Au creat si intretinut un sistem avansat de coruptie, dandu-si legi care sa faca practic imposibila dezvaluirea acestor retele.

Este de o ironie crunta sa asisti cum, intr-un singur an, cei care iti fac viata grea, isi dau pensii suplimentare de pana la aproape 1000 Euro si isi voteaza, cu de la ei putere, dublarea indemnizatiilor lunare.

Ce-ti ramane tie bugetarule de rand? Praful de pe toba.
Ce-ti ramane tie angajatule in mediul privat? Mai mult stres, mai putin timp de petrecut alaturi de cei dragi, o viata mai grea si foarte posibil mai scurta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s