Ieri,, ICCJ i-a respins domanei Udrea cererea de ridicare a masurii preventive a controlului judiciar sub care este judecata. Motivul?

Confom declaratiei acesteia, isi doreste sa traiasca o viata normala, sa nu mai fie fotografiata non-stop.

Iata cum schimbarea de statut, o face sa-si schimbe usor si optica. In trecut, doamna Udrea era o “diva” in fata camerelor, etalandu-si ostentativ tinutele si gentile opulente, achizitionate din bani publici deturnati. Capatand acum statutul de inculpat/urmarit penal, in mai multe dosare, doamna Udrea incepe sa se simta incorsetata in prezenta acelorasi camere.

Brusc, acei cetateni care salivau in prezenta ei, au inceput s-o deranjeze atunci cand o fotografiaza in spatiul public cu telefoanele lor ieftine. Aceasta a mai declarat si ca,  fiecare cetăţean care are un telefon mobil devine un paparazzo. In acest caz ii recomand sa apeleze la presedintele ei, care are experienta in confiscarea acestui tip de accesoriu.

Nu pot sa o compatimesc pe doamna Udrea. Culege acum exclusiv ceea ce a cultivat. S-a format si promovat ca un om de cancan, trebuie sa isi asume un tratament corespunzator. Ca sa nu mai spun ca la cateva secunde dupa ce s-a plans de tratamentul foto la care este supusa, a raspuns unei intrebari venite din partea unui reporter, referitor la intentia acesteia de a face sau nu un copil. O persoana decenta, aflata in contextul respectiv, si-ar fi rezervat dreptul de a nu raspunde unei astfel de intrebari, total nepotrivite si care denota lipsa de profesionalism a celui care a adresat-o.

Declaratia doamnei Udrea redata mai jos, daca ar fi fost facuta la debutul acesteia in viata publica, mi s-ar fi parut de bun simt. Astazi insa, stiind ca pe acest tip de cancan si-a construit imaginea si cariera politica, ma lasa rece.

Aş vrea doar să nu mai fiu fotografiată non-stop. Când nu sunt paparazzi, sunt câţiva cetăţeni de bine care fac fotografii şi apoi le trimit presei, astfel încât efectiv mă simt vânată. Nu fac nimic mai mult decât face orice om, şi eu mănânc, şi eu merg la toaletă, şi eu dorm, dar nu cred că astea trebuie să fie momente care să fie surprinse cu telefonul mobil, iar apoi să fie date spre publicare”, a declarat Udrea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s