La sfarsitul saptamanii trecute, utilizatorul retelei de socializare Facebook, Victor Ponta,  si-a anuntat autosuspendarea din functia de presedinte al PSD, deoarece nu doreste ca imaginea partidului sa fie afectata de calitatea sa de urmarit penal, dobandita recent.

Citind fragmentul de mai jos, care face parte din informarea pe care acesta a trimis-o conducerii PSD, dar pe care inteleg ca apoi a si postat-o pe propria-i pagina de Facebook, observ ca domnul Ponta isi face griji pentru imaginea partidului.

In urma acestei observatii, in mintea oricarei persoane dotate cu un minim de bun simt si cunostinta faptului ca domnul Victor Ponta este si deputat dar si prim-ministru al Romaniei, se naste urmatoarea intrebare. De ce domnul Ponta nu-si face griji si pentru imaginea parlamentului si nici pentru cea a tarii la conducerea careia se afla?

Pai, Parlamentul Romaniei are deja imaginea unui club al detinatorilor de dosare penale, iar de imaginea tarii nu i-a pasat niciodata domnului Ponta.

Daca partidul l-a facut mare, umflandu-l cu pompa in toate aspectele in care acest lucru a fost necesar, cetatenii acestei tari, cei care i-au fost si ii sunt in continuare alaturi, conform propriei afirmatii, i-au aratat acestuia in luna Noiembrie 2014 cat de mic este in realitate. In plus, Victor Ponta, desi este intaiul mandru roman, a dispretuit mai tot timpul tot ceea ce este romanesc. De ce i-ar pasa acum de imaginea tarii?

Sa nu uitam ca Victor Ponta a fost numit in functia de Prim-Ministru de catre partid. In acelasi timp, el a fost respins de majoritatea cetatenilor acestei tari. Din punct de vedere instinctual, acesta a reactionat previzibil, deci putem spune ca-i intelegem decizia de a nu afecta imaginea Partidului si de a o dispretui in continuare pe cea a tarii.

“Pentru a nu lasa ca aceasta situatie sa afecteze PSD, va aduc la cunostinta decizia mea de nu mai ocupa nicio functie de conducere in Partid pana la momentul in care imi voi demonstra nevinovatia fata de acuzatiile aduse (in ce ma priveste nu functioneaza prezumtia de nevinovatie prevazuta de Constitutie!)” – Victor Ponta, ex-presedintele PSD

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s