Va invit sa cititi integral petitia aceasta si, daca ganditi la fel, sa o si semnati!

http://www.petitieonline.net/petitie/bunurile_confiscate_de_la_infractori_trebuie_sa_fie_redate_vizibil_societatii-p45333146.html

Pana acum am stat linistiti deoarece statul roman nu a recuperat niciodata prejudiciul creat de condamnatii definitiv, lasandu-i cu averi imense,de care urmau sa se bucure la intoarcerea lor in societate dupa o lunga perioada de incarcerare, o medie de cam 2-3 ani.
Acum vom avea o noua grija. Statul urmareste si recupereaza, macar in parte, prejudiciul creat bugetului, adica noua tuturor, dar acesta devine imediat susceptibil de a fi vanat din nou de alti vulturi.
Acest fapt nu face decat sa ne amplifice frustrarea, in loc sa o elimine.

Legislatia este oricum foarte blanda cu cei condamnati definitiv. Si in societate pluteste in aer un sentimentul de compatimire cand unul dintre acestia este incarcerat.
Statul ar fi trebuit sa recupereze MACAR si dobanda la suma furata.
Am convingerea ca aproape oricare dintre noi ar avea capacitatea de a multiplica primul milion de euro, pe care ei l-au furat. Insa tocmai aici este problema. Noi nu-l avem.
Haideti sa cerem statului macar utilizarea la vedere a acestor bunuri materiale si bani, recuperate in urma condamnarilor definitive.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s