Oficialii români şi francezi cer justiţiei „DREPTATE PENTRU DARIUS”.


19.06.2014

Oficialii români şi francezi cer justiţiei „DREPTATE PENTRU DARIUS”.

Este trist ca un tanar, indiferent de etnie, nationalitate sau de ocupatie, a trebuit sa fie linsat de o grupare de extremisti, pentru ca autoritatile sa aiba un inceput de reactie.

Insa, am o intrebare pentru acesti oficiali, atat pentru cei romani cat si pentru cei francezi. Pentru victimele infractorilor asemeni deja lui Darius, dar fara a ne limita la persoana si la faptele lui, cand vor cere justitiei sa faca DREPTATE?

Ar mai fi fost oare cazul sa fie facute acum cercetari pentru tentativa de omor ( daca nu va fi schimbata incadrarea) daca aceeasi justitie ar fi condamnat la momentul potrivit furtul?

Golul lasat de neaplicarea justitiei de catre stat, organism care este mandatat si implicit obligat prin legea scrisa la a o face, este umplut de nasterea si dezvoltarea unui sentiment de ura in societate si, dus la extrem, umplut cu aplicarea legii nescrise a exasperarii.

Da, cei care se fac vinovati de aceasta nemernicie trebuie judecati si condamanti pentru fapta lor.

Cu toate acestea, vinovati pentru excaladarea conflictului pana la acest nivel, se fac oficialii pentru ca au inchis ochii in folosul infractorilor pana la punctul in care buboiul s-a spart. Da, acei oficiali care acum cer DREPTATE.

S-au mai intamplat astfel de evenimente si cu siguranta se vor mai intampla. Avem prostul obieci de a nu invata nimic din istorie.

http://www.gandul.info/stiri/oficialii-romani-si-francezi-cer-justitiei-dreptate-pentru-darius-adolescentul-rom-de-origine-romana-a-fost-linsat-si-lasat-sa-moara-intr-un-carucior-de-supermarket-12780735

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s