Johannis, incompatibil?


24.09.2014

Care este motivul pentru care apare ASTAZI in presa acest subiect? Tineti cont ca suntem la doar o zi distanta de cand s-a implinit termenul limita stabilit prin lege pentru depunerea candidaturilor si de faptul ca, in eventualitatea in care ICCJ va da o sentinta definitiva si irevocabila impotriva lui Johannis, acesta nu va mai putea candida la functia de presedinte.

Klaus Johannis este principalul contra-candidat al lui Victor Ponta, cotat cu sansa a doua pentru primul tur de scrutin.

In plus, data fiind conjunctura, in cazul interzicerii candidaturii lui Johannis, principala alianta de dreapta se va gasi in postura de a nu mai putea propune un alt candidat.

Se ridica urmatoarele intrebari: ICCJ a stabilit acest termen astazi pentru maine?(greu de crezut) Daca da, de ce acum si de ce a dat un termen atat de scurt? Daca nu, de ce presa sau ACL au tinut ascuns publicului acest amanunt extrem de important, amanunt care poate schimba radical tabla de sah din luna Noiembrie?

http://www.gandul.info/stiri/surpriza-mai-are-acl-candidat-curtea-suprema-judeca-joi-primul-termen-in-dosarul-de-incompatibilitate-al-lui-klaus-iohannis-13334808

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s