„Dumnezeu aşază lucrurile mai bine decât noi…”


30.07.2014

„Dumnezeu aşază lucrurile mai bine decât noi, eu mi-am lansat candidatura puţin mai devreme la Novaci, Bengeşti, alături de oameni care de fapt reprezintă România adevărată, nu România din cărţi sau de la televizor”, rosteşte solemn premierul.

Victor Ponta s-a lansat ieri oficial in cursa pentru Palatul Cotroceni. Cu aceasta ocazie ne-a transmis si niste mesaje interesante.

In primul rand a atribuit divinitatii dezastrul produs de viiturile care au maturat practic localitati intregi in judetele afectate.

Nu s-a gandit nici o clipa ca responsabilitatea ar putea fi a autoritatilor care au inchis ochii, in ultimii 25 de ani, in fata defrisarilor iresponsabile.

Nici despre politica orientata strict pe repararea prejudiciilor create de dezastrele naturale si nicidecum pe preventia acestora, sau macar pe minimizarea efectelor lor, nu ne spune nimic.

Pe de alta parte, Victor Ponta constata, cu o satisfatie pe care nu reuseste sa si-o ascunda, ca aceasta situatie dramatica ii aduce un beneficiu personal, “Dumnezeu asaza lucrurile mai bine decat noi”. Altfel spus, oricat de bine si-ar fi pregatit el lansarea in campanie, tot nu ar fi reusit sa obtina acelasi capital electoral pe care ti-l ofera deturnarea unei stari de calamitate intr-o directie care te pune intr-o lumina buna.

Conform declaratiei primului ministru, providenta a colaborat, prin dezastrul natural ce a afectat printre altele si localitatile Novaci si Bengesti, la campania de lansarea a candidaturii acestuia la cea mai inalta functie in stat.

In final, cum gura pacatosului adevar graieste, Victor Ponta face si o afirmatie cu care sunt de acord. “eu mi-am lansat candidatura putin mai devreme ….alaturi de oameni care de fapt reprezinta Romania adevarata”.

Vitregiile vremii l-au fortat pe premier sa-si lanseze candidatura alaturi de oameni care reprezinta Romania adevarata. Prin contrast, cei alaturi de care era planificat sa si-o lanseze, reprezinta o romanie falsa.

http://www.gandul.info/politica/avem-aproximativ-doua-victime-si-circa-un-candidat-13000909

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s