Consecventa nu este intocmai o calitate cu care se poate lauda domnul Ponta.


06.11.2014

Consecventa nu este intocmai o calitate cu care se poate lauda domnul Ponta.

Initial ne-a comunicat ca inainte de primul tur nu va participa la nici o confruntare, deoarece agenda ii este ocupata de festinuri cu popcorn. A considerat ca nu se cade ca ceilalti candidati sa aiba un beneficiu de imagine aparand alaturi de o somitate de talia domniei sale. Asa ca a decis sa ii urmareasca pe “cei neinsemnati” la televizor.

A promis insa ca va lua parte la dezbateri cu contracandidatul din turul doi.

Apoi, la propunerea, venita din partea Institutului de Politici Publice, de a participa la o dezbatere impreuna cu principalii 5 contracandidati a pus conditia, imposibila, sa fie prezenti toti 13. Brusc, trece de la a-i desconsidera pe toti competitorii, la a le aprecia valoarea celor din linia a doua si a treia.

Plecand din pole position pentru turul doi, Victor Ponta stabileste conditii greu de acceptat de catre orice persoana cu demnitate care ar candida la functia de presedinte, sperand astfel ca va ajunge Presedintele Romaniei fara a participa macar la o dezbatere publica. Doar pe doamna Elena Udrea am vazut-o implorand un alt candidat sa participe impreuna la o dezbatere publica pe teme ce tin de functia presedintelui.

Mie imi este clar de acum. Victor Ponta nu va participa la nici o confruntare directa cu Klaus Iohannis in turul doi. Stie foarte bine ca, in urma unor astfel de dezbateri, atat Adrian Nastase cat si Mircea Geoana au pierdut alegerile .

In plus, se simte prea bine, “prea ca la tara”, in fotoliile antenei 3, acolo unde ii sunt compuse ode in direct in fiecare zi.

Participarea la o dezbatere nu-i poate aduce decat deservicii, deci are toate motivele sa o evite, mai mult sau mai putin elegant. Cine mai da doi bani pe eleganta astazi?

http://www.gandul.info/politica/iohannis-cea-mai-dura-iesire-electorala-ponta-confunda-universitatea-cu-caminul-cultural-nu-doreste-la-timisoara-ne-putem-intalni-la-facultatea-unde-si-a-luat-doctoratul-13500506

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s