Atacul se dovedeste inca o data a fi cea mai buna forma de aparare.


25.08.2014

Atacul ramane cea mai buna forma de aparare.

Bietul presedinte al Consiliului Judetean Botosani…..

A vrut sa aduca un plus de calitate serviciilor publice din judet, „scolindu-se” iar acum este aspru criticat.

Nu inteleg ce vede presa anormal in faptul ca acesta a fost trimis de CJ la doua cursuri de cate 5 zile in saptamani consecutive in varf de sezon estival( 03-17.08) la Eforie Nord? Mai mult, nu este nimic neobisnuit ca in oferta de cazare, pe bani publici, a fost inclus costul pentru un insotitor adult si pentru doi copii minori. In general, cursantii isi iau familiile cu ei la cursuri. Cat despre deplasarea acestuia la centrul de pregatire cu masina consililiului judetean, sunt perfect de acord. Cand faci o manarie, trebuie s-o faci pana la capat. Imaginati-va ca ar fi mers cu masina personala. Atunci ar fi recunoscut cumva ca merge in concediu pe bani din bugetul local. Folosindu-se de masina CJ, a inlaturat aceasta suspiciune.

Prins cu mata in sac domnul presedinte de consiliu judetean contraataca. Se apara cu tupeu, amenintandu-ne chiar ca nu va mai merge la cursuri… pana la vara.

Lasand gluma la o parte, pe timp de criza, atunci cand majoritatea societatilor private nu-si mai permit sa-si trimita angajatii la cursuri nici macar local, este jenant ca functionarii publici merg alaturi de familiile lor la mare, pe bani de la bugetele si asa foarte sarace. In plus, ne poate spune domnul presedinte al CJ Botosani, cam cat la suta dintre conjudetenii sai isi permit impreuna cu familiile lor un sejur la Eforie Nord in valoare de aproximativ 6400 lei?

http://www.gandul.info/politica/presedintele-cj-botosani-si-sotia-sa-deputat-pnl-concediu-de-doua-saptamani-la-mare-pe-bani-publici-ca-sa-moara-dusmanii-de-ciuda-turcanu-asa-si-dumneavoastra-n-aveti-dusmani-13122077

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s