Atac la independenta justitiei?


30.04.2014

Modul arogant de gandire al unui securist ce a fost multa vreme intangibil.

“A doua este dacă este vorba de un şataj legat de dosarul Voiculescu. Că dacă aşa e, atunci e foarte grav. Dacă DNA face santaj asupra judecătorul este grav. Cel mai mare atac la independenţa Justiţiei. ” – inculpatul Dan Voiculescu, condamnat in prima instanta

Cel mai mare atac la independenta justitiei ar putea fi legat de dosarul Voiculescu, conform opiniei condamnatului. Nu doar justitia, ci intreaga societate romaneasca se invarte in jurul numelui Voiculescu.

Actul de corupere a judecatorilor nu reprezinta atac la independenta justitiei, insa arestarea unui judecator corupt da.

Ce calitate are inculpatul Voiculescu, condamnat in prima instanta, de a se interesa macar, de soarta vreunuia dintre judecatorii care judeca in momentul de fata, printre alte multe dosare si un dosar in care acesta este parte?

Este normal sa fie deranjat, doar i-a fost luata o jucarie de valoare. Insa domnia sa nu se opreste aici. Vrea ca insusi procurorul general sa ancheteze institutia DNA pentru conspiratie impotriva numelui Voiculescu, a familiei si copiilor acestuia si, nu in ultimul rand a victimelor colaterale, “aici vorbesc de profesorul Mencinicopschi”.

Motivul acestei conspiratii? Domnia sa duce un razboi pe viata si pe moarte cu actualul presedinte, Traian Basescu.

Pentru acest motiv, cel putin 7,6 milioane de romani sunt datori sa-i aduca omagii eroului.

I-a dat si trei directii de actiune Procurorului General al Romaniei. Una dintre acestea mi se pare foarte interesanta. Potrivit petentului Dan Voiculescu, institutia procurorului trebuie sa raspunda la intrebarea urmatoare. “Care a fost motivul pentru care s-a dorit televizarea scoaterii judecătorului din Curtea de Apel?” . Daca procuratura ar fi in masura sa raspunda la o astfel de intrebare, as face si eu o cerere in acest sens. Care este motivul pentru care, zeci de ani la rand, s-a dorit mediatizarea unor personaje asemeni domnului Voiculescu?

“Acest DNA nu este Dumnezeu, nu este deasupra legii” – D.V. Prin contrast, vazand cu totii modul in care dl Voiculescu se raporteaza la lege, am putea spune despre el ca este un Dumnezeu. Si poate ca asa si e. Domnul Voiculescu este slavit zi de zi pe posturile de televiziune pe care le detine.

Sunt printre noi, oameni care considera ca nu se cade sa respire acelasi aer cu toti ceilalti. Dan Voiculescu este unul dintre ei. Cred ca ii va fi foarte dificila aclimatizarea la conditiile din penitenciar.

http://www.gandul.info/stiri/dan-voiculescu-cere-procurorului-general-sa-ancheteze-dna-voi-face-o-sesizare-si-la-parlament-sa-faca-o-comisie-de-ancheta-12548287

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s