A inceput campania murdara stil PSD


09.10.2014

Trebuie sa intelegem si sa acceptam ca staff-ul domnului Ponta, tinteste electoratul SUPERFICIAL. Acestia, membrii staff-ului, cunosc foarte bine stimulii la care cei din urma raspund si ii exploateaza in mod murdar, fara scrupule. Amintiti-va cand insusi domnul Ponta a “apasat butoanele” ortodox si roman. Acum, un senator PSD, face referire la familia “completa”.

Cel care considera ca a fi ortodox, roman, parinte, reprezinta virtuti greu de realizat si care-l recomanda pe un individ pentru functia de presedinte, nu poate fi altfel decat superficial. Dupa acest rationament, estimez ca 80% dintre romani ar fi mai potriviti decat dl. Johannis pentru a conduce tara, ceea ce este gresit.

Dragi concetateni, nu va limitati la a fi mandri ca sunteti romani, ortodocsi, frumosi, etc. Asa v-ati nascut.

Fiti mandri pentru ceea ce realizati dumneavoastra prin caracterul pe care-l dezvoltati, prin efortul intelectual, prin educatie si prin munca!

Publicul care vede favorabil acest gen de mentalitate, nu este departe de cel care o vede pe Elena Udrea presedinte pentru ca este buna (ramane se ne spuna domnia sa la ce) si frumoasa.

Toate acestea sunt criterii false pentru alegerea unui presedinte.

http://www.gandul.info/stiri/gabriela-firea-atac-murdar-la-klaus-iohannis-a-fi-familist-inseamna-si-sa-ai-copii-cand-a-spus-ca-investeste-in-imobiliare-nu-in-copii-a-spus-din-greseala-ce-gandea-13372864

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s