14.11.2014

Il urmaresc pe Facebook pe domnul Adrian Nastase. O fac, nu pentru omul Nastase, acesta m-a dezamagit cu mult timp in urma, ci pentru opiniile de calitate ale dumnealui. Trebuie sa-i recunoastem meritele.

Inainte de a-i distribui aceasta analiza am ezitat putin, fiind constient ca-l desfiinteaza practic pe domnul Iohannis, care reprezinta pentru mine duminica unica alternativa la partidul unic.

Totusi o fac fiind convins ca adevarul si realitatea trebuiesc asumate, confruntate si oricum nu se pot schimba doar prin faptul ca noi le tinem ascunse.

Este util pentru fiecare dintre noi sa invatam din greseli. Sa invatam din ale noastre, din ale echipei cu care simpatizam, sau din ale echipei adverse.

Exista totusi si aspecte in care nu sunt de acord cu domnul Nastase, aspecte pe care pare ca nu le ia in considerare. Acesta il declara deja castigator al acestor alegeri pe Victor Ponta, lasand impresia ca nu cunoaste valul de emotie negativa care se manifesta in societatea romaneasca si care este polarizat in jurul acestuia. Adversarul lui Victor Ponta nu este Klaus Iohannis. Adversarul este insusi Victor Ponta, sub multele fete pe care ni le-a prezentat si care nu-i sunt favorabile.

Este adevarat, Klaus Iohannis si-a jucat ultima carte miercuri, cu 48 de ore inaintea incheierii campaniei electorale. Insa noi, cetatenii acestei tari, aflati in interiorul sau in afara granitelor tarii, nu am jucat-o inca. Pe noi, domnule Ponta, pe cei fata de care ati manifestat dese ori dispret, ne veti avea adversari si duminica, chiar daca campania electorala va fi fost incheiata deja.

Ne vedem la vot!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s