22.08.2014

Tom Neuwirth(Conchita Wurst) este promovat(a) de catre creatori celebri din industria modei, ca fiind “The New Normal”.

Nu mi-am expus pana in prezent un punct de vedere in privinta asa numitelor minoritati sexuale. Insa inducerea in mod tendentios a ideii ca normalul poate fi redefinit, nu ma poate lasa fara reactie. Normal este sinonim cu natural. Natural inseamna asa cum a fost dat, facut, proiectat.

Homosexualii si transsexualii trebuie sa aiba aceleasi drepturi ca toti ceilalti, acest fapt este incontestabil.

Insa, statutul de minoritar sau de majoritar NU poate schimba starea de normalitate. Normala este relatia dintre un barbat si o femeie. Normal este omul asa cum s-a nascut dpdv sexual. Asta nu se poate schimba. Iti poti pune manusi in picioare si sosete in maini. Poti face asta, insa faptul ca o faci, nu inseamna ca ai redefinit normalul. Nici chiar daca majoritatea, sau chiar intreaga lume ajunge sa faca asta, normalul nu va fi afectat.

Nu sunt de acord cu adoptia copiilor de catre cuplurile homosexuale. Daca acestia isi doresc copii, sa-i conceapa pe cale naturala(normala). Insasi inabilitatea tehnica de a procrea intr-un cuplu homosexual demonstreaza anormalitatea acestei relatii. De fiecare data cand se vorbeste despre subiectul adoptiei, se pune in discutie dreptul homosexualilor de a adopta.

Dar drepturile copilului care urmeaza a fi adoptat intereseaza pe cineva? Acesta a luat fiinta ca urmare a relatiei dintre un barbat si o femeie, si nu ca urmare a unei relatii homosexuale. Este normal/natural sa fie inaintat spre adoptie unui cuplu compatibil cu cel care i-a dat fiinta. Intotdeauna argumentul pro adoptie este legat de „sansa”ce i-ar putea fi data copilului. Cum ca-i va fi infinit mai bine intr-un cuplu decat la caminul de copii. Nu asta este problema care se pune in discutie. Fiecare individ trebuie sa aleaga pentru sine ce-i este bine si ce nu. Lipsa de discernamant specifica copilului, nu ne da dreptul sa-l incredintam spre crestere unui cuplu care este tehnic anormal. Cand va ajunge adult, acesta va avea dreptul sa aleaga, din paleta tot mai variata de optiuni, ce va vrea sa faca cu sine, cu corpul lui, cu configuratia sexuala cu care a fost adus la viata.

Noi, societatea, nu avem dreptul de a-i da o (pre)orinetare catre ceva ce este anormal.

Concluzionand, Conchita Wurst (Tom Neuwirth) poate fi simbol pentru orice-si doreste, mai putin pentru NORMAL.

http://www.evz.ro/conchita-wurst-nud-intr-un-pictorial-semnat-de-karl-lagerfeld-designerul-casei-de-moda-chanel.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s