Turisti straini atacati cu caramizi,


15.09.2012

Inca o data politia romana este in sprijinul “cetateanului rom si onest in acelasi timp”, singurele obiective fiind aflarea adevarului si sanctionarea vinovatului.

Ce vina are el, cetateanul rom, ca, atunci cand se afla la “munca”, puradeii lui (toti sub 12 ani) i-au “luat la pietre” pe niste cetateni straini care au indraznit sa tranziteze Romania pe biciclete in scopul de a face turul Europei?

Astfel, conform purtatorului de cuvant al IJP, 19 adulti aflati pe biciclete au fost agresati de catre 5 minori avand varste sub 12 ani, unii dintre cei dintai mentionati necesitand ingrijiri medicale. Raportul de forte mi se pare la fel de echilibrat, cum era, dpdv mental, si purtatorul de cuvant al IJP in momentul acestei declaratii.

Agresiunea in sine, fenomen cu care ne-am obisnuit pe teritoriul Romaniei, ne produce o oarecare jena, insa culpa Politiei romane, si, in acest caz, in care credibilitatea acestor cetateni straini este evident mai mare, ne produce o mare rusine. Politia romana este, iar, penibila.

“Pagubele noastre materiale sunt minore, braţul meu este rupt, dar pata pe obrazul ţării dvs. este foarte mare. Acest lucru ar trebui să vă dea de gândit”, a spus Tony Knott, cetateanul canadian care s-a ales cu o fractura la brat dupa ce s-a incumetat sa traverseze Romania pe bicicleta.

Pentru a fi evitate pe viitor astfel de evenimente nedorite, recomand pe aceasta cale Ministerului Turismului si “Dezvoltarii” Regionale ( ce bine suna, nu?) emiterea unor harti cu drumuri “recomandate”, adresate turistilor straini. In acelasi timp recomand diplomatiei romane, escortarea convoiurilor de biciclisti straini pe tot parcursul tarii.

http://www.evz.ro/Turiti-strini-atacai-cu-crmizi-ntre-Slaj-i-Cluj-Un-canadian-a-suferit-o-fractur.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s