“SUNT MAI PUTERNIC CA NICIODATA” -Traian Basescu.


30.07.2012

“SUNT MAI PUTERNIC CA NICIODATA” -Traian Basescu. Nici nu s-a reinstalat la Cotroceni si si-a recapatat aroganta. Cum poate vorbi despre putere, un om care riscand sa piarda demn, a ales sa castige fugind? Cum poate vorbi despe putere un om, care aflat la conducerea unei turme ( nu vreau sa-i jignesc pe cei care au facut-o insa asa s-au manifestat stand acasa pentru ca le-a cerut TB), cand nu i-a fost suficient sa fuga in liniste singur, le-a “cerut” in mod expres si in repetate randuri sustinatorilor sa fuga si ei? Cum poate vorbi despre putere un om care plangea pe twitter in ziua referendumului ( nu ne despart decat cateva ore de ea) ca “cei doi baieti rai” trimit sms-uri populatiei cu indemnul de a merge la vot si le semnau TB, insultand inca o data inteligenta tuturor?

Traian Basescu le poate multumi celor care ieri “au stat acasa”. Mai poate spune ca si-a recapatat un drept incalcat. Era de preferat pentru domnia sa sa piarda demn, decat sa castige fugind. Eu am fost la vot si am pus stampila pe “NU”. Nu am facut-o pentru Traian Basescu, nu mi-a dat motive, am facut-o pentru mine. Era bine ca si sustinatoriil lui sa faca asta. De acum vor fi etichetati ca fiind cei care s-au ascuns sub pres.

Cert este ca de astazi, daca referendumul nu va fi validat, vom avea un presedinte slab, mult mai slab. Si asta ne va afecta in egala masura pe toti.

Imaginea unui om care se agata disperat de un scaun, chiar daca mai este sustinut oficial de mai putin de 20% din populatia cu drept de vot, unui om care in fata realitatii intoarce vaporul cu 180 grade pentru a se salva el si nu pe ceilalti ocupanti ai vasului, arata despre el ca se teme de ceva, dincolo de argumentul ca s-a ascuns pentru binele tarii. Stim si noi care este interesul tarii in acest moment si suntem poate mai interesati decat domnia sa de obtinerea acestuia. Nu ma indoiesc ca si la nivel international TB va fi vazut incepand de astazi tot mai mic ( asa cum in 2004 il vedea domnia sa pe Adrian Nastase).

Sa traiti ca pana acum! Fiecare dintre voi stiti daca bine sau rau.

http://www.gandul.info/stiri/referendum-2012-basescu-ramane-la-cotroceni-rezultate-partiale-bec-prezenta-46-13-la-suta-da-87-55-la-suta-9908750

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s