“Sportivii” in Parlamentul Romaniei


21.03.2012

Usor, usor, interlopii renunta la a mai fi garantii puterii si incep sa candideze chiar ei pentru ocuparea fotoliilor. Sunt sigur ca mesajul electoral al acestui “sportiv” este unul incitant. Probabil promite reduceri la taxele de protectie, scaderea tarifului perceput de “baietii” responsabili cu parcarea, fetite pentru tot sectorul la orice ora, amenajarea de spatii pentru cersetori, etc.

Probabil mutarea surpriza a USL va fi inlocuirea lui Crin Antonescu in cursa pentru Cotroceni cu, proaspat eliberatul calare pe un cal alb, deja celebrul Nutu Camataru. Multumim mult presei pentru popularitatea crescuta a acestuia.

Este de remarcat si felul in care se disculpa Banicioiu. Daca voi identificati lupii plasati de noi printre oi, noi ii scoatem din cursa ( stati linistiti ca avem o lista mare). Dar ce se intampla atunci cand opinia publica nu-i observa?

http://www.gandul.info/politica/sulfina-barbu-usl-candideaza-la-sectorul-4-cu-interlopi-din-clanul-sportivilor-nicolae-baniciou-voi-sesiza-comisia-de-etica-daca-se-confirma-luam-masuri-9655886

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s